Selecteer uw regio

Meer informatie

Diensten
Glasproducten
Doos met sticker

Beschikbare glaszetters in regio Amersfoort

Samenwerking Glasverzekering

Samenwerking Glasverzekering Adres:
Samenwerking Glasverzekering
Nieuwstad 81
7201 NM Zutphen

Tel. 0575 - 515442
Fax. 0575 - 511683

Website. www.samenwerking.glasverz.com
Email. info@samenwerkingglasverzekering.nl

Beschrijving:
Samenwerking Glasverzekering is een verzekeringsbedrijf dat in 1919 is opgericht. Rondom het verzekeren hebben wij allerlei diensten en producten ontwikkeld tot een complete dienstverlening die er onder andere voor zorgt dat glasschade bij onze klanten snel en efficiënt wordt hersteld. Daarnaast staat onze opgebouwde kennis ten dienste van al onze klanten met als doel preventie van schade en het verlagen van kosten. Particuliere en zakelijke klanten profiteren hier van, met name organisaties met een groot aantal panden, zoals gemeenten en woningcorporaties.

Samenwerking Glasverzekering biedt u de zekerheid zorgeloos te kunnen genieten van glas.

Glas is een bijzonder bouwmateriaal. Glas laat licht door en maakt het mogelijk naar buiten te kijken. Glas wordt steeds vaker toegepast in kantoren, bedrijven en woningen. Dat heeft alles te maken met de vele gunstige eigenschappen van glas. Glas heeft echter ook een zekere kwetsbaarheid. Glas kan breken en moet uit veiligheidsoverwegingen of weersinvloeden snel worden hersteld. Maar glas kan ook beschadigen of in doorkijk verminderen. Dat maakt een goede glasverzekering noodzakelijk. Nog veel te vaak realiseert men zich, helaas te laat, hoe goedkoop een goede glasverzekering eigenlijk is. Wij zijn gespecialiseerd in glas en beschikken over oplossingen die hierop nauwkeurig zijn afgestemd.

Samenwerking Glasverzekering werkt landelijk. Wij bieden onze glasverzekering voornamelijk aan via het professionele intermediair. Op deze wijze voorzien wij particulieren, zakelijke realties en collectiviteiten van glasverzekeringen op maat.

Plaatsen in de regio Amersfoort