Selecteer uw regio

Meer informatie

Diensten
Glasproducten
Doos met sticker

Beschikbare glaszetters in regio Den Haag

Westlandse Glashandel

Westlandse Glashandel Adres:
Westlandse Glashandel
Koning Willem III Straat 8
2691 WD 's-Gravenzande

Tel. 0174 - 417793
Fax. 0174 - 444687

Website. www.aweco.nl
Email. info@aweco.nl

Beschrijving:
Aweco is gevestigd in 's-Gravenzande en wij werken in de totale regio Haaglanden. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van alle soorten glas en alle vormen van mechanische beveiliging in en rond het huis. Daarnaast verzorgen wij ook zonwerende- en veiligheidsfolies en klein timmerwerk. Met ruim 12 jaar ervaring bent u verzekerd van deskundig, praktijkgericht advies en uitstekend afgeleverd werk.* Glas
- Enkelglas
Enkelglas ook wel floatglas genoemd heeft vele unieke eigenschappen die het gebruik ervan in vele situaties mogelijk maakt. Het is vlak, lichtdoorlatend, doorzichtig, weersbestendig en is onbeperkt leverbaar. Enkelglas komt voor in diktes: 2, 4, 5, 6, 8, 10, 12 mm enzovoort. Dit produkt wordt in alle soorten en maten door ons geleverd en geplaatst.

- Dubbelglas
Dubbelglas wordt ook wel isolatieglas genoemd. Dit zijn 2 enkele ruiten met elkaar verbonden d.m.v een afstandhouder waardoor kou van buiten moeilijker naar binnen kan en warmte moeilijker naar buiten. Dubbelglas kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt: thermisch, zonwerend, veiligheid en akoestisch. Al deze vormen zijn met elkaar te combineren.Wilt u meer comfort en een lagere energie rekening ? Gaat u bouwen of verbouwen ? Heeft u net een nieuwe woning en zit er nog enkelglas in de ramen en kozijnen, of bent u het nu een keer zat, elke keer dat condens aan de binnenkant van het raam in de slaapkamer of met koken in de keuken. Dàn is dubbelglas een zeer goede uitkomst. Ook in de oudere bestaande kozijnen is het altijd mogelijk om dubbelglas te plaatsen. Met aangepaste glaslatten of een kleine aanpassing aan het raam of kozijn kan er ook bij u dubbelglas worden toegepast. Dus zonder peperdure nieuwe kozijnen toch dubbelglas.

- Veiligheidsglas
Gelaagd glas is van toepassing voor:
○ veiligheid van personen en goederen
○ bescherming tegen agressie
○ bescherming tegen inbraak
Veiligheidsbeglazing beschermt 24 uur per dag en biedt een optimaal doorzicht. Bij glasbreuk is er geen risico op verwondingen.
Dankzij de klevende folie tussen de 2 ruiten blijven de glasscherven op hun plaats. Deze folie wordt pvb (polyvinylbutyral)-folie genoemd en wordt beschermd door de beglazing in een droge sponning. Veiligheidsglas is gemaakt van extreem stabiel materiaal dat onaangetast blijft door zon- of kunstlicht. Een ander voordeel van gelaagd glas is, dat door uv-straling verkleuring van voorwerpen en/of materiaal achter het glas aanzienlijk wordt beperkt. Een pvb folie isoleert tegen geluid dankzij de "gelaagde" samenstelling. Eventuele technische informatie is op aanvraag te verkrijgen. Behalve transparante folie bestaat er ook een matte folie om het doorzicht van het glas te beperken. Deze matte folie wordt toegepast in alle denkbare opties.

- Gehardglas
○ Hardglazen deuren
Hardglas is glas dat een speciale thermische behandeling heeft ondergaan. Dankzij deze behandeling is de beglazing 5 maal sterker en beter bestand tegen buigingen en thermische spanningen. De mechanische - en veiligheidseigenschappen (wanneer het breekt, breekt het in kleine, minder gevaarlijk stukjes) maken dat deze beglazing zeer geschikt is voor het gebruik van hardglazen deuren, structurele beglazing, transport et cetera. Voor het nieuw plaatsen / vervangen of het onderhoud ervan, heeft u bij AWECO de vakman gevonden die u zocht. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

○ Hardglazen klapramen
Hardglazen klapramen worden veelal toegepast als bovenlicht of doucheraam. Omdat het product volledig uit glas bestaat ( dus geen houten frame), geniet u van een maximale lichttoetreding. Het hang- en sluitwerk wordt direct op het glas aangebracht. Dit product is ook verkrijgbaar in combinatie met isolatieglas.

- Figuurglas
Voor verfraaiing van uw huis aan de buitenzijde eventueel in combinatie met dubbelglas, of binnenshuis hebben wij een grote keuze aan figuurglas. Binnenkort kunt u ons complete assortiment figuurglas online bekijken.

- Glas in lood
Glas in lood is een zeer mooi stukje kunstwerk in uw woning, iets wat we vaak terug vinden in oude huizen van voor de oorlog. Dit werk is oud vakmanschap en zeer arbeidsintensief. Voor reparaties van uw glas in lood raam bent u bij ons aan het
goede adres. Voor vrijblijvend advies kunt u contact opnemen met AWECO.

- Ventilatieroosters
Het ventileren van woningen is noodzakelijk voor de gezondheid van de woning en voor die van de bewoners. Activiteiten, zoals ondermeer verwarming, roken, koken, slapen ect. brengen vocht, geurtjes en vervuilde lucht voort. Ventilatieroosters zorgen voor de noodzakelijke luchtverversing op natuurlijke wijze. Bovendien zijn ventilatieroosters ten opzichte van een draai- of klapraam, inbraakveilig, vrij van regeninslag, insectenwerend en eenvoudig schoon te houden. Ventilatieroosters verzorgen de woning continu van verse lucht. Geluidsdempende ventilatieroosters of suskasten zorgen voor luchttoevoer terwijl het geluid wordt gedempt. De ventilatiestroom komt op gang door drukverschil op de gevel, zo ook door zon en schaduw en natuurlijk wind. Ventilatieroosters zijn thermisch geïsoleerd d.m.v een kunstof onderbreking. Door ons geleverde ventilatieroosters zijn zowel buiten als binnenin eenvoudig schoon te houden. Uiteraard kunt u bij ons terecht met al u vragen over dit product.

Plaatsen in de regio Den Haag