Selecteer uw regio

Meer informatie

Diensten
Glasproducten
Doos met sticker

Beschikbare glaszetters in regio Drenthe

A1 Glas Glastotaalspecialist

A1 Glas Glastotaalspecialist Adres:
A1 Glas Glastotaalspecialist
Phileas Foggstraat 3C
7821 AJ Emmen

Tel. 0591 - 646606

Website. www.a1glas.nl

Beschrijving:
A1 Glas is een bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd in het decoreren van spiegels doormiddels van zandstralen. De uitvoering gebeurd door een klein team van zeer bekwame vakmensen in de werkplaats, met nostalgische sfeer van een atelier, alwaar met passie en de grootst mogelijke zorg elke keer weer een unieke spiegel tot stand komt. Op onze website laten wij u een aantal exemplaren zien die wij met zorg geproduceerd hebben. Daarnaast kunt u op de website alles te weten komen van A1 Glas en de diensten die wij leveren.

Glaszetten:
Een van onze werkzaamheden is het repareren, vervangen en plaatsen van glas in de ruimste zin van het woord. Hierbij werken wij regelmatig voor grote opdracht gevers, maar ook als particulier bent u bij ons van harte welkom! Naast onze reparatieservice zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van isolerend dubbel glas, ook in speciale uitvoeringen, zoals;
- isolatieglas met glas in lood,
- hoogrendement glas,
- zonwerend glas,
- gecoat glas,
- veiligheid glas,
- isolatieglas met luxaflex,
- isolatieglas met kruisroeden
en nog vele andere soorten. U kunt wanneer u hiervoor belangstelling heeft, een offerte bij ons opvragen met de recente prijzen. Als erkend glaszetbedrijf kunnen wij u een compleet pakket diensten leveren. Of het nu gaat om traditionele floatglas (enkel glas) of de diverse soorten isolerende beglazing. Wij bieden voor elke situatie de juiste oplossing.

Decoreren van spiegels:
A1 Glas is een bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd in het decoreren van spiegels door middel van zandstralen. Glas brengt licht in het alledaagse leven. Ruimten lijken veel groter door eenvoudige subtiele spiegel effecten; ze worden opgevrolijkt door de kleuren van coatings of krijgen meer licht via doorschijnende wanden. Verzilverd glas is er in verschillende maten en kleuren. De meest voorkomende diktes zijn 4mm en 6mm. Voorbeelden van kleuren zijn; brons, grijs, koper, goud, groen en blauw. Staat uw kleur er niet bij, neem gerust contact met ons op en misschien kunnen wij uw wensen vervullen.

Glas in lood:
Glas in lood of glas in koper geeft een vertrek een eigen sfeer. Het binnenvallende licht wordt subtiel gebroken en gekleurd, zodat je in die ruimte een speciale gloed en warmte beleefd. Onder invloed van de stand van de zon in deze kleuring elk moment van de dag anders. Onze glazeniers maken nieuwe glas in lood ramen volgens de oude ambachtelijke techniek. Elk paneel is een kunstwerk op zich, waarin de creativiteit en stijl van de opdrachtgever tot uiting komt. Vrijwel elk ontwerp is mogelijk. Oude ramen worden gerepareerd of gerestaureerd. Het plaatsen van glas in lood in isolatieglas is een uitstekende manier om duurzaamheid en comfort te verenigen.

Plaatsen in de regio Drenthe