Selecteer uw regio

Meer informatie

Diensten
Glasproducten
Doos met sticker

Beschikbare glaszetters in regio Drenthe

Siepel Borger

Siepel Borger Adres:
Siepel Borger
Hunebedstraat 5a
9531 JT Borger

Tel. 0599 - 235536

Website. www.siepelborger.nl
Email. info@siepelborger.nl

Beschrijving:
Wij leveren en plaatsen alle soorten glas, waaronder:
- Enkelglas
Wij leveren/plaatsen enkelglas in diverse diktes.

- Isolatieglas
Wij leveren/plaatsen isolatieglas in diverse uitvoeringen. Van standaard isolatieglas met een U-waarde van 2,8 W/m2K tot en met HR++ glas met een lage U-waarde van 1,1 W/m2K. Bij 3-voudige beglazing bedraagt de U-waarde zelfs 0,7 W/m2K
Isolatieglas is in diverse diktes te verkrijgen. Ook in combinatie met figuurglas of gehard/gelaagd-glas.

- Zonwerendglas
Zonwerend isolatieglas is uitermate geschikt voor toepassing
in serredaken en grote glaswanden.
Zo blijft het zomers een stuk aangenamer in uw serre of uitbouw.

- Figuurglas
Figuurglas is er in heel veel soorten en wordt zowel in enkelglas als in isolatieglas geleverd. Als isolatieglas is zelfs de combinatie figuurglas en gehard/gelaagd-glas mogelijk.

- Gehardglas
Gehardglas is glas wat onder hoge spanning gehard wordt. Door deze spanning is dit glas uitermate geschikt voor toepassing op plekken waar veiligheid/beveiliging van groot belang is. Dit glas kan zowel in enkel, als in isolatieglas geleverd worden.

- Gelaagdglas
Gelaagdglas is glas wat bestaat uit 2 bladen glas met ertussen een kunststoffolie. Door deze folie blijft de ruit bij breuk altijd aan elkaar hangen. Ook gelaagdglas is uitermate geschikt voor toepassing in veiligheids/beveiligings situaties. Ook dit glas kan zowel in enkel, als in isolatieglas geleverd worden.

- Brandwerendglas
Brandwerendglas dat door ons wordt geleverd, voldoet aan de nieuwste normen op het gebied van brandwering, zoals deze worden gesteld door gemeente, overheden etc.

- Glas in lood
Wij leveren ook glas in lood ruiten, zowel in enkel als in isolatieglas. Er zijn tal van standaardmodellen, maar ook is het mogelijk om de ruiten naar uw eigen ontwerp te maken.

Plaatsen in de regio Drenthe