Selecteer uw regio

Meer informatie

Diensten
Glasproducten
Doos met sticker

Beschikbare glaszetters in regio Groningen

Wiegers

Adres:
Wiegers
J.D. van der Veenstraat 17
9672 AD Winschoten

Tel. 0597 - 413257
Fax. 0597 - 421339

Website. www.glaszaakwiegers.nl
Email. info@glaszaakwiegers.nl

Beschrijving:
Glaszaak Wiegers is een groothandel in vlakglas welke levert en plaatst zowel aan bedrijven als aan particulieren, wij zijn al meer dan 25 jaar een begrip in Winschoten en omgeving. Op onze website vindt u de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden met betrekking tot het leveren en het plaatsen van glas, spiegels, hardglazen puien en deuren en nog heel veel meer.

Isolatieglas:
Om het millieu te sparen en de stijgende energiekosten op te vangen moeten we al jaren zuinig omspringen met warmte. Met HR++ lukt dit beter dan ooit. Hiermee bespaart u zowel brandstof als geld. HR staat voor 'Hoog Rendement' en dat is precies wat dit isolatieglas oplevert. Door de alsmaar strengere eisen betreffende de Energie Prestatie (EP) is de toepassing van HR++ in nieuwbouw en bij renovatie nagenoeg verplicht. HR++ bevat een praktisch onzichtbare metaallaag die de gestookte warmte reflecteert, waardoor flink wordt bespaard op energie en kosten. Wij kunnen U uitstekend informeren over de vele eigenschappen en oplossingen die isolerend dubbel glas biedt.

Glas als energiebron:
Om er achter te komen welke invloed hoog rendements isolatieglas - HR++ op de energie-huishouding in uw woning heeft, is het belangrijk te weten wat het begrip "warmtebalans" inhoudt. Dit is de balans tussen de zonnewarmte die binnenkomt, de warmte die uw verwarming e.d. produceert t.o.v. de warmte die via de gevels (o.a glas), dak, vloer e.d. uw woning verlaat. HR++ beïnvloedt deze warmtebalans positief en is daarmee theoretisch dus een soort energiebron! Middels een Energie Prestatie Advies (EPA) kan voor elk project de optimale toepassing worden berekend.

Glas in Lood:
De oudste, meest bekende en meest toegepaste glaskunstvorm is glas-in-lood. De uitvoeringsmogelijkheden en toepassingen zijn heel divers. Glas-in-lood, bestaande uit diverse kleuren en/of structuren glas verbonden door lood is een van de mooiste vormen van glaskunst voor raamopeningen. De laatste jaren is er ook steeds meer vraag naar glas in lood in isolatieglas, daar spelen we dan ook op in. Glas-in-lood in een interieur werkt als een blikvanger. Het geeft een woning extra charme door de stralende compositie van licht en kleur en ruimte. Wat uw wens ook mag zijn op het gebied van Glas-in-Lood......? Kom gerust eens bij ons langs en vraag naar de mogelijkheden.

Geslepen glas:
Als u iets helemaal persoonlijks wilt, is geslepen glas misschien wel wat voor u. Dit glas wordt speciaal voor u gesneden, geslepen en gepolijst. Het glas wordt perfect afgewerkt. Dit glas is in vele diktes leverbaar. De unieke mogelijkheid om uw deur te completeren. Facet geslepen glas is voor een verscheidenheid aan deuren verkrijgbaar in blank, mat of spiegeluitvoering. Dit geeft een nog chiquere uitstraling aan het glas.

Verzilverd glas:
Spiegels in alle maten en soorten, met randafwerking pp- geslepen of met een chique facetrand. (Bijna) alles is mogelijk; we leveren uit voorraad op maat gesneden en geslepen inclusief alle mogelijke soorten bevestigingsmaterialen om uw spiegel, hetzij zichtbaar of onzichtbaar op te hangen.

Gehard glas:
Gehard glas - in de volksmond veiligheidsglas - is eigenlijk gewoon glas, maar dat door een speciale bewerking in de fabriek vele malen harder en krasbestendiger wordt. Door het glas na snijden en eventueel slijpen sterk te verhitten en vervolgens heel snel te laten afkoelen ontstaat een glasmassa welke heel compact wordt. De kans op breuk wordt vele malen kleiner en bij breuk versplinterd de ruit in vele hele kleine stukjes, dus geen gevaarlijke scherpe brokken. Gehard glas wordt toegepast ino.a. douchedeuren- wanden, voor tafelbladen, hardglazen binnen- en buitendeuren, terrasafscheidingen, kortom de toepassingen zijn velerlei.

Ook op het gebied van dit geharde glas kunt u bij ons terecht. Graag informeren wij u over de mogelijkheden en toepassingen, alsmede over de benodigde scharnieren, vloerpotten etc.

Plaatsen in de regio Groningen