Selecteer uw regio

Meer informatie

Diensten
Glasproducten
Doos met sticker

Beschikbare glaszetters in regio Amsterdam

Diemer Glasservice

Diemer Glasservice Adres:
Diemer Glasservice

Diemen

Tel. 020 - 6907075

Website. www.glashandelaccuraat.nl

Beschrijving:
Wij zijn gespecialiseerd in de volgende diensten:
* Glas in Lood
- Glas in lood reparatie
- Glas in lood restauratie
- Eigen ontwerp

* Assortiment
- Isolatie
- Brandvertragend
- Veiligheidsglas

* Eerste Hulp
- 24 uurs
- Contact
- Cursus

* Beloopbaar glas
Glashandel accuraat is al 40 jaar de specialist op het gebied van alle glassoorten. Beloopbaar glas is gemaakt van gelaagd gehard glas. Hierdoor is het bijna onmogelijk dat het breekt. Beloopbaar glas geeft een fraai effect in uw woning of bedrijf. Glashandel Accuraat levert beloopbaar glas in alle maten met of zonder print.
Voordelen van beloopbaar glas zijn:
- lichtdoorval
- ruimtelijke ervaring
- ruimtelijk licht constructie

* Brandwerend glas
Bent u op zoek naar een glashandel in brandwerend glas? Dan bent u bij Glashandel Accurraat aan het goed adres. Door brandwerend glas te plaatsen wordt de uitbreiding van brand en rook naar belendende ruimtes of kamers beperkt voor een bepaalde tijd. Het gaat hier om veiligheid en het beperken van schade bij brand. Glashandel Accuraat levert 30 en 60 min brandwerend glas in enkel of dubbelglas. Glashandel Accuraat levert en monteert brandwerend glas voor u. Wij rekenen geen voorrijkosten en werken met scherpe prijzen. Glashandel Accuraat heeft uitsluitend vakkundig opgeleid personeel in dienst. Wij geven garantie op het glas en op de plaatsing daarvan.

* Dubbelglas Amsterdam
Glashandel Accuraat gevestigd in Diemen levert en plaatst dubbel glas ofwel dubbele beglazing aan bedrijven en particulieren in en rond Amsterdam. Er zijn verschillende soorten dubbel glas. HR+ of HR++glas is de meest voorkomende. HR staat voor hoog rendement Met dubbele beglazing bespaart u flink op uw stookkosten. U kunt uw investering in dubbele beglazing dus weer terug verdienen. In deze tijd is energie besparen belangrijk daarom kunt u in veel gevallen ook nog subsidie van de overheid aanvragen. Glashandel accuraat heeft 40 jaar ervaring op het gebied van het glassoorten. Wij geven u graag een goed advies op maat.

* Gehard glas
Gehard glas nodig voor bijv: uw deur, pui, douchedeur of tafel? Glashandel Accuraat is gevestigd in Diemen en levert en monteert in Amsterdam en omstreken gehard glas op maat. Bedrijven of particulieren. Wij werken met scherpe prijzen en rekenen geen voorrijkosten! Gehard glas of veiligheidsglas heeft als kenmerk dat het bij het breken ervan uiteenvalt in heel veel kleine stukjes zonder in de rondte te vliegen. Het voordeel is dus veiligheid. Gehard glas is 4 tot 5 keer sterker dan gewoon glas van gelijke dikte. Glashandel accuraat heeft 40 jaar ervaring op het gebied van het glassoorten. Wij geven u graag een goed advies op maat. Glashandel Accuraat levert en monteert gehard glas voor u. Wij geven garantie op het glas en op de plaatsing daarvan. Voor gehard glas belt u Glashandel Accuraat!

* Geluidwerend glas
Woont u misschien aan een drukke doorgaande weg of is uw woning in de buurt van een kroeg of heeft u last van het lawaai van vliegtuigen In ieder geval heeft u geluidsoverlast. Glashandel accuraat heeft al 40 jaar ervaring op het gebied van verschillende glassoorten. Met geluidswerend glas hou je lawaai grotendeels buiten de deur. Geluidswerend glas geeft u comfort en bovendien isoleert het ook. Wij geven u graag een goed advies op maat. Glashandel Accuraat levert en plaatst geluidswerend glas voor u. Wij geven garantie op het glas en op de plaatsing daarvan.

* Glas-in-lood isolatieglas
Glashandel Accuraat kan voor u de sfeer en uitstraling van Glas in Lood combineren met de warmte en het comfort van isolatieglas. U kunt bij ons terecht voor bestaand glas-in-lood, maar ook voor het maken van nieuwe ontwerpen in combinatie met isolatieglas. Henk Edig de specialist op het gebied van Glas in Lood plaatst uw bestaande glas in loodpanelen in isolatieglas. Meestal worden de oude glas in loodpanelen dan opnieuw verlood en op maat gemaakt om vervolgens in dubbel glas geplaatst te worden. Bij nieuwe ontwerpen hebben wij een aantal voorbeelden of kunt u zelf een voorstel doen. Door jarenlange ervaring kunnen wij u hier goed in adviseren zodat het ontwerp goed samengaat met de stijl van uw huis.

De voordelen voor het plaatsen van glas in lood in isolatieglas:
* warmte isolatie waardoor energiezuinig
* geluids isolatie,
* het glas in lood blijft in goede staat
* gemakkelijk schoon te houden

Plaatsen in de regio Amsterdam