Selecteer uw regio

Meer informatie

Diensten
Glasproducten
Doos met sticker

Beschikbare glaszetters in regio Amsterdam

Glassystemen Haarlemmermeer BV

Glassystemen Haarlemmermeer BV Adres:
Glassystemen Haarlemmermeer BV
De Heining 5
1161 AC Zwanenburg

Tel. 06 - 46210710
Fax. 020 - 4970075

Website. http://www.glassystemen.nl
Email. info@glassystemen.nl

Beschrijving:
Wij zijn een reeds gevestigd bedrijf in Zwanenburg. Wij hebben reeds jarenlange ervaring in het glas. Wij zijn een bedrijf dat zeer klantgericht te werk gaat tegen marktconforme prijzen. Onder onze werkzaamheden valt alles wat met glas en eventueel herstel daarvan te maken heeft. U kunt denken aan het vervangen van isolatieglas, enkelglas, veiligheidsglas, douchecabines, interieur etc. Ook voor het leveren van spiegels en bewerkingen van glas als slijpen, boren en alle andere bewerkingen kunnen wij u bieden.

* Enkelglas
Alle enkelglas soorten kunnen wij voor u leveren en plaatsen. Het veel voorkomende vensterglas van 3mm dikte tot en met 6 mm dikte is opgenomen in ons standaard assortiment. Voor afwijkende kleuren en diktes alsmede afmetingen kan u contact met ons opnemen voor advies, prijs en levertijd.

* Isolatieglas
Voor al u isolatieglas kunt u zich tot ons wenden voor zowel leveren als het plaatsen daarvan. Voor een goed advies voor het kiezen van de juiste samenstelling kunt u altijd contact met ons opnemen. U moet dan denken aan het standaard isolatieglas , HR++ coatings , zonwerende coatings etc. Ook voor acoustisch isolatieglas( Schiphol beglazing) bent u bij ons aan het juiste adres.

* Figuurglas
Het gehele assortiment aan figuurglas is, indien nog te verkrijgen, leverbaar. U dient er wel rekening mee te houden dat sommige soorten al diverse jaren niet meer in productie zijn. De alternatieven geboden door onze leveranciers zullen u in de meeste gevallen tevreden stellen.

* Hardglas
Het begrip hardglas is een veel omvattend begrip. Het harden van glas is een bewerking dat in de fabriek gebeurd. Nadat het glas op maat is gemaakt en eventueel bewerkt gaat het in de oven. Na het harden is datzelfde stuk glas 6 a 7 maal zo sterk dan voordat het in de oven ging. U kunt nu spreken van veiligheidsglas. Het harden van glas is een must bij b.v douchecabines, en of waneer glas geklemt gaat worden bij hard glazen deuren (b.v winkels). U dient rekening te houden met een levertijd van minimaal twee weken ten minste. Voor het leveren en plaatsen van bovenstaande op maat gemaakte douche cabines, hard glazen deuren etc komen wij bij u langs voor een vrijblijvende offerte.

* Spiegels
Voor al u wensen met betrekking tot spiegels zijn wij een luisterend en eventueel uitvoerend oor. Denkt u aan verschillende soorten kleuren , diktes en ophangsystemen alsmede kastenwanden.

* Kunststof kozijnen
Het leveren en plaatsen van Kunststof kozijnen is ook een onderdeel van ons bedrijf. Wij zijn dealer van het merk Europrovyl, een van de grotere leveranciers van het land. U kunt een keuze maken uit diverse soorten kozijn profiel, kleur en glas. De gedachtes gaan dan uit van voordeuren met of zonder paneel, dakkapellen, gevelpuien en schuifpuien. Al het bovenstaande kunnen wij geheel voor u leveren en plaatsen geheel afgetimmerd.

* Specials
U kunt denken aan de speciale maatwerken van glas. Wij denken hier bijvoorbeeld aan Beloopbaar glas,Brandwerend glas, ballustrades, glazen carpoort daken, zelf reinigend glas, zeefdrukken etc. Wij geven voor specials graag een advies en na overleg een passende offerte.

Plaatsen in de regio Amsterdam