Selecteer uw regio

Meer informatie

Diensten
Glasproducten
Doos met sticker

Beschikbare glaszetters in regio Zwolle

Glashandel Lamark

Glashandel Lamark Adres:
Glashandel Lamark
Dukaat 85
8253 BN Dronten

Tel. 0321 - 381676
Fax. 0321 - 382722

Website. www.lamark.nl

Beschrijving:
Glashandel Lamark is een bedrijf wat op vele onderdelen van het glasgebied kundig is. Zo leveren wij glas, waaronder isolatieglas. Maar ook verzorgen wij de montage van glas. Wij plaatsen glas in nieuwbouwprojecten en daarnaast verzorgen wij glas in renovatieprojecten. Naast verschillende soorten glaswerk zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van spiegels en roosters. Door deze uitgebreide service en het streven naar een hoge kwaliteit en perfectie hopen wij vele tevreden klanten te krijgen en te houden.

Wat u zoal bij ons kunt krijgen:

* Isolatieglas (Thermopane)
* Hr, Hr+ en Hr++ Glas
* Float glas (gewoon enkelglas)
* Gekleurd floatglas
* Figuurglas
* Spiegels in alle vormen, maten en kleuren
* Achterwanden op basis van glas voor uw keuken
* Brandwerend Glas
* Geluidsisolerend Glas
* Ventilatieroosters
* Slijpen van alle soorten glas en spiegels

Onze doelstelling is een tevreden klant. Service staat bij ons hoog in het vaandel. We streven naar kwaliteit en perfectie.

Particulier
Glashandel Lamark is gespecialiseerd in het leveren, plaatsen of vervangen van glas, spiegels, roosters. Na bestelling proberen wij het plaatsen op een zo kort mogelijke termijn te doen, echter altijd in overleg met de klant. Ons isolatieglas wordt altijd geplaatst onder de geldende normen en met 10 jaar fabrieksgarantie. Uiteraard hanteren wij ook de geldende veiligheidsnormen. U kunt bij ons terecht voor advies, het leveren van maatwerk tot het daadwerkelijk plaatsen van glas. Sinds kort zijn wij ook in de gelegenheid om serredaken te leveren en plaatsen. Dit geschied nog op kleine basis, maar daarom kunnen wij al uw wensen in de praktijk brengen! Uiteraard kunnen de daken geleverd worden met glas of desgewenst met polycarbonaatplaten (kunststof).

Bedrijven
Glashandel Lamark kan naast het leveren van glas ook de montage verzorgen. Wij plaatsen glas in nieuwbouwprojecten maar verzorgen daarnaast ook renovatieprojecten.
Uiteraard zijn wij VCA gecertificeerd

Plaatsen in de regio Zwolle