Selecteer uw regio

Meer informatie

Diensten
Glasproducten
Doos met sticker

Beschikbare glaszetters in regio Zwolle

Wiggers Raalte BV

Wiggers Raalte BV Adres:
Wiggers Raalte BV
Kaagstraat 31
8102 GZ Raalte

Tel. 0572 - 354310
Fax. 0572 - 355079

Website. www.kijkopkozijnen.nl
Email. info@kijkopkozijnen.nl

Beschrijving:
Voldoende daglicht in uw woning geeft u extra woongenot. HR++ glas geeft uw woning een comfortabel binnenklimaat. Zelfs geluidswerend- en zonwerend glas behoren tegenwoordig tot de mogelijkheden. Voor bedrijfs- of winkelpanden zijn de specifieke glaseigenschappen essentieel. Met een goed gekozen glazen pui creëert u een ruimtelijk effect, meer licht in het interieur en een prettig werkklimaat.

Glashelder
Glas wordt geproduceerd op verschillende manieren en met verschillende grondstoffen. WindowWorks Wiggers kent de specifieke eigenschappen van glas als geen ander. Zodoende kunnen wij kiezen voor een klantgerichte aanpak. U krijgt een vakkundig advies over de verschillende glassoorten, maar ook een deskundig oordeel over de constructie die het beste bij uw woning of bedrijfspand past. Of het nu gaat om een decoratief glas in lood of een veilig brandwerend glas, WindowWorks Wiggers zorgt voor een glasheldere oplossing.

Dubbelglas/hoogrendement isolatieglas
Standaard dubbelglas isoleert tweemaal beter dan enkelglas dankzij de luchtlaag (spouw) tussen de ruiten. De droge lucht is een goede isolator. De isolatiewaarde wordt aangegeven met een K-waarde, deze is voor isolatieglas 2,9 W/m2K. Hoogrendement isolatieglas heeft door toepassing van een edelgas in de spouw en een speciale coating op de binnen ruit een hogere isolatiewaarde dan standaard dubbelglas, namelijk 1,1 W/m2K. Hierdoor wordt natuurlijk energie bespaard, maar ook is het binnenklimaat veel aangenamer. Het glas is aan de binnenzijde namelijk warmer is ten opzichte van gewoon isolatieglas en straalt dus minder kou uit. Er wordt gebruik gemaakt van de instraling van de zon om de ruimte te verwarmen. Daarnaast stelt de uitstekende U-waarde van 1.1 W/m2K duidelijk paal en perk aan het warmteverlies naar buiten. Het resultaat is een aanmerkelijke vermindering van de verwarmingskosten, de energiebehoefte en de uitstoot van schadelijke stoffen.

Plaatsen in de regio Zwolle