Selecteer uw regio

Meer informatie

Diensten
Glasproducten
Doos met sticker

Beschikbare glaszetters in regio Friesland

D & O Bouwglas BV

D & O Bouwglas BV Adres:
D & O Bouwglas BV
De Vang 3
8801 RB Franeker

Tel. 0517 - 392532
Fax. 0517 - 397000

Website. http://www.dobg.nl

Beschrijving:
Of het nu gaat om het leveren, monteren, technische vragen, constructie berekeningen of bestek schrijven, D & O Bouwglas is op vele markten thuis.

Montage
D&O Bouwglas heeft een eigen montagedienst. Omdat wij specialisten in glas, hout en metaal hebben, zijn we van alle markten thuis. Of het nu gaat om glas met hout zoals houten kozijnen voor isolatieglas of glazen deuren, of een combinatie met metaal, bijvoorbeeld bij glazen trappen en balustrades, wij kunnen u van dienst zijn.

Particulier
Ook particulieren zijn bij D&O Bouwglas aan het juiste adres. Of dit nu gaat om een enkel stuk glas, isolatieglas of een douchecabine, wij staan voor u klaar. Naast onze virtuele showroom kunt u ook langskomen in onze showroom waar wij u graag laten zien welke mogelijkheden u heeft in glas en beslag.

Glas bewerking
D & O Bouwglas heeft de mogelijkheid om rechte ruiten hoogglans PP te slijpen. Door een eigen slijpmachine in huis te hebben, zijn we in staat binnen enkele dagen of als het moet nog sneller geslepen glas en spiegels t/m 19 mm dik op maat gesneden en geslepen te leveren.

Producten
Ook wat betreft onze producten kunt u bij ons rekenen op kwaliteit. Met name waar het gaat om 'speciale' glasproducten mogen wij ons rekenen tot glasspecialisten.

Profilit beglazing
Pilkington Profilit™ is een gegoten alkali-glas in u-vorm dat wordt geproduceerd door middel van een machinaal walsprocedé. In toenemende mate wordt Pilkington Profilit™ toegepast in moderne, design georiënteerde architectuur voor openbare gebouwen zoals bijvoorbeeld appartementengebouwen, musea, theaters, bioscopen of scholen, waar de toepassing voor de gevel niet alleen voor licht in het gebouw zorgt maar ook een wezenlijk esthetisch element is. Een brede range aan montageopties biedt veel gebruikersmogelijkheden.

Kijk op de website voor meer informatie.

Plaatsen in de regio Friesland