Selecteer uw regio

Meer informatie

Diensten
Glasproducten
Doos met sticker

Glasreparatie

Niets is zo vervelend als beschadigd, gebroken of lekkend glas. Dit probleem is uiteraard het liefst snel en vakkundig opgelost. Liever vandaag dan morgen.

Glasreparatie is echter niet per definitie hetzelfde als glaszetten. Reparatie is een vak apart en moet door de vakkundige glasreparateur uitgevoerd worden. Tegenwoordig kan met moderne apparatuur het beschadigde glas gerepareerd worden naar de oude, onbeschadigde, staat. Het blijft daarbij wel mensenwerk en een professional is daarom belangrijk.

Reparaties die uitgevoerd kunnen worden op glas bestaan onder andere uit het repareren van vochtlekkages, isolatielekken, krassen, sterren, en tot op zekere hoogte, scheuren en andere schade. De glasreparateur beoordeelt of reparatie mogelijk, dan wel verstandig is, of dat er complete vervanging nodig is.

Wanneer het op glasreparatie aankomt is het dus belangrijk de vakman te raadplegen. Hij of zij kan u informeren over de mogelijkheden, de kosten en hoe snel de reparatie plaats kan vinden. Is er spoed, dan kan een 24 uurs dienst uitkomst bieden.