Selecteer uw regio

Meer informatie

Diensten
Glasproducten
Doos met sticker

Beschikbare glaszetters in regio Utrecht

Uijen Glashandel BV

Uijen Glashandel BV Adres:
Uijen Glashandel BV
Oude Haven 2
4001 LG Tiel

Tel. 0344 - 612082
Fax. 0344 - 617411

Website. www.uijenglas.nl
Email. info@uijenglas.nl

Beschrijving:
Wij leveren dubbelglas.
Dubbel glas is niet meer weg te denken uit een modern huis. Tegenwoordig kunt u kiezen uit een groot assortiment dubbel glas. Elke soort met specifieke eigenschappen. Wij geven u graag advies over de meest geschikte soort dubbel glas voor uw situatie.

Hoog rendement dubbel glas (Pilkington insulight Therm S3)
Hoog rendement (HR) glas is dubbel glas waarbij op één zijde een metaaloxydecoating is aangebracht. Deze coating laat zonnewarmte van buiten goed door.

Dubbel glas Insulight is een HR beglazing waarbij de doorgelaten warmte van de zon tezamen met de in het huis geproduceerde warmte door de coating vastgehouden en naar binnen wordt gereflecteerd. Zo wordt het warmteverlies aanzienlijk beperkt en dat resulteert in lagere stookkosten.

Wat levert het u op?
Ervan uitgaande dat een gemiddelde woning ongeveer 20 m2 glas heeft, zal het gebruik van HR++ dubbel glas ongeveer 600 m3 gas per jaar besparen in vergelijking met enkel glas. Dat is natuurlijk wel afhankelijk van het stookgedrag en het glasoppervlak. Dit is 200 m3 per jaar meer dan bij gewoon dubbel glas. Bij een gasprijs van 0,67 euro per m3, bespaart HR++ dubbel glas 400 euro per jaar in vergelijking met enkel glas (Bron VROM)

HR dubbelglas is vrijwel altijd toepasbaar. Omdat HR glas een lichte kleur heeft, is het verschil met een gewone ruit zichtbaar.
Gecombineerd HR dubbel glas (Pilkington Insulight Sun). Bij de bouw of renovatie van een huis of appartement heeft u voor de beglazing de keuze tussen thermisch isolerend dubbel glas of zonwerend dubbel glas.

Pilkington combineert dit twee in één product met de toepasselijke naam "InsulightSun". Het geheim schuilt in de onzichtbare laag edelmetaal die warmteverlies in de winter tegengaat en als hittewerend scherm werkt in de zomer. Het Insulight Sun effectin de zomer: warm buiten, koel en licht binnen. Insulight Sun glas heeft een uitstekende zonnefactor van 40%. Dat wil zeggen dat 60% van de zonnewarmte weer naar buiten wordt gestuurd. Dat is een zeer goede prestatie vergeleken met klassieke beglazing die slechts 30 tot 40% weerkaatst. Een bijkomend voordeel van Insulight Sun is dat het zeer veel licht doorlaat, namelijk 70%, waardoor er volop daglicht in de woning komt. Insulight Sun is door de uiterst lage lichtreflectie van12% en het neutraal uitzicht uitstekend geschikt voor woningen.

Het Insulight Sun effect in de winter: koud buiten en warm binnen. Insulight Sun heeft hoge isolerende eigenschappen die beschermen tegen winterse kou. De zeer lage U-waarde van 1,1 W/(m².K) beperkt het warmteverlies naar buiten aanzienlijk.

Insulight Sun beschermt dus tegen de zomerse hitte én tegen de strenge kou, en zorgt tegelijkertijd voor een aangename temperatuur in huis. Bovendien levert Insulight Sun een hoge energiebesparing op. Door het geringere verbruik voor de verwarming en/of de klimaatregeling vermindert Insulight Sun de uitstoot van CO2 en is dus milieuvriendelijk.

Geluidsisolerend dubbel glas
Geluidsisolerend, als u in een omgeving woont waar geluid het wooncomfort aantast dan bieden wij met Pilkington Optilam Phon dé uitkomst! Optilam Phon heeft sterke geluidsreducerende eigenschappen waardoor u weer ongehinderd kunt werken, slapen en ontspannen. Kortom weer met plezier wonen! Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor uw woning. Dubbel glas met geïntegreerde jaloezieën, rolgordijnen of plissés

jaloezieën, rolgordijnen of plissés Isolerend dubbelglas met ingebouwde, verstelbare jaloezieën, beschermen tegen de zon en vergroten uw privacy. Jaloezieën worden geleverd in meer dan negentig kleuren. Er zijn elf kleuren geschikt om in de buitengevel te plaatsen.

Dubbel glas met geïntegreerde roeden (Cross)
Voor de authentieke landhuis look is er de mogelijkheid om tussen het dubbel glas een roedeverdeling aan te brengen. Grotere glasvlakken worden onderverdeeld in diverse kleinere vlakken. Door de prachtige geprofileerde hardhouten vlakverdeling binnen en buiten is dit niet van origineel te onderscheiden.

Dubbel glas met geïntegreerd glas in lood
Wij hebben ons eigen glas in lood atelier. U kunt met uw eigen ontwerp bijons terecht voor die unieke uitstraling. Ook bestaande glas in lood panelen kunnen wij aanpassen en een tweede leven geven tussen dubbelglas. Zo creëert u een geweldige dertiger jaren uitstraling in een modern jasje! Vraag onze glas in lood specialist naar de talloze mogelijkheden.

Levertijden
Onze levertijd is 5 tot 10 werkdagen. Onze levertijd kan afwijken bij grote hoeveelheden of technische specificaties. Wanneer het glas door ons geplaatst moet worden is de lever- plaatsingstijd 3 tot 5 weken

Spoedbestellingen
Wij kunnen ook binnen drie dagen leveren. Daarvoor berekenen wij 35% meer.

Garantie
Op dubbel glas geven wij 10 jaar verzekerde garantie (vraag naar de uitgebreide garantievoorwaarden en wij sturen u de laatste versie toe). Klik hier voor de garantievoorwaarden.

Plaatsen in de regio Utrecht