Selecteer uw regio

Meer informatie

Diensten
Glasproducten
Doos met sticker

Beschikbare glaszetters in regio Tilburg

H Schraven Glashandel BV

H Schraven Glashandel BV Adres:
H Schraven Glashandel BV
De Hemeltjes 4
5051 JR Goirle

Tel. 013 - 5342920
Fax. 013 - 5348694

Website. www.glashandelschraven.nl
Email. info@glashandelschraven.nl

Beschrijving:
| Figuurglas
Decoratieve beglazingen waarbij aan één zijde een decoratief motief in het glasoppervlak is aangebracht. In blank glas. Meer dan 40 motieven, geometrisch, gestileerd, figuratief, klassiek en exclusief. Oók met een ingelegd draadraster.

| Enkel glas
Basisglas geschikt voor alle soorten veredeling bestemd voor onder andere de bouw, het interieur, de automobielsector, de hightech sector. Geproduceerd volgens het float- procédé: het glas is zeer gelijkmatig van dikte en de glasoppervlakken zijn perfect vlak. Transparantie: hoge mate van lichtdoorlatendheid Basisglas voor het aanbrengen van coatings.

| Gehard glas
Door glas aan een thermische behandeling te onderwerpen wordt gehard veiligheidsglas verkregen met een grote weerstand tegen mechanische en thermische schokken. Het glas wordt verhit tot meer dan 600 °C en vervolgens zeer snel afgekoeld, waardoor in het glas een grote spanning wordt opgebouwd. In geval van breuk valt het glas uiteen in duizenden kleine fragmenten zonder scherpe randen. Gehard veiligheidsglas behoudt de licht- en energiekenmerken van het basisproduct. Eenmaal gehard, kan thermisch behandeld glas echter niet meer gesneden of bewerkt worden. Wel kan het worden opgenomen in isolerend dubbel glas, worden voorzien van een coating of waarden geassembleerd tot gelaagd of geluidsisolerend gelaagd glas.

| Veiligheidsglas
Veiligheidsglas bestaat uit twee of meer glasbladen, samengesteld met behulp van één of meerdere PVB-folies (polyvinylbutyral). De opbouw van de samenstelling bepaalt het veiligheidsniveau op het punt van de bescherming van personen en goederen: voorkoming van ongelukken of inbraak, maar ook kogelwering of explosiewering (samenstelling met polycarbonaat mogelijk) Veiligheidsglas heeft een verbeterde geluidsisolatie en bescherming tegen ultraviolette straling. Leverbaar met verschillende typen PVB: blank, gekleurd (mat-wit of basiskleuren) of decoratief (groot palet kleuren en geometrische motieven).

| Isolerend glas
Isolerend dubbelglas met een thermische isolatie tussen 1.1 et 2.8 W/m·K. Ongeveer 50% minder warmteverlies ten opzichte van enkele beglazing. Beglazingen in talloze varianten, van uitsluitend thermisch isolerend tot tal van andere functies: veiligheid, geluidsisolatie, esthetiek. Door de flexibiliteit van het isolatieglas-programma is het mogelijk een oplossing te vinden die geschikt is voor alle typen vensters, maatvoeringen en toepassingen. Wij kunnen uitstekend informeren over de vele eigenschappen, oplossingen en toepassingsmogelijkheden die isolatieglas kan bieden.

| Zonwerend glas
- Zonbeheersing
De afgelopen jaren zijn betonnen gevels vervangen door veelsoortige glazen gevels. Bij het gebruik van grote hoeveelheden glas in de gevel of in het dak wil men graag de hoeveelheid binnenvallende zonne-energie reguleren. Het gebruik van zonbeheersend glas biedt een goede oplossing. Hiermee kan een overmatige opwarming van een ruimte worden voorkomen, de koellast worden beperkt en dus de luchtbehandelingsinstallatie kleiner worden gedimensioneerd.

- Kleurgebruik
Zonbeheersende beglazing wordt in een breed scala van kleuren geleverd. Door dit omvangrijke aanbod van kleuren krijgt de architect de mogelijkheid een fantastische vormgeving mogelijk te maken. De reflectie van de beglazing speelt hier ook een belangrijke rol: de omgeving spiegelt zich schitterend in de gevel.

- Warmtereflectie
Door de toepassing van geavanceerde coatingtechnologieën zijn we tegenwoordig in staat coatings te ontwikkelen en te produceren die een hoge mate van daglicht toetreding combineren met goede zonwering.

| Brandwerend glas
Opgebouwd uit Planibel blank floatglas met transparante tussenlagen. In geval van brand veranderen deze beglazingen in een ondoorzichtig schild, dat ondoordringbaar is voor vlammen en de warmtestraling stopt of sterk beperkt:

Pyrobelite beglazingen van de klasse EW - voor vlamdichtheid en beperking van warmtestraling - beperken de warmtestraling via de beglazing gedurende 30 of 60 minuten.

Pyrobel beglazingen van de de klasse EI - voor vlamdichtheid en isolatie - blokkeren de warmtestraling via de beglazing gedurende 30, 60, 90 of 120 minuten.

| Glasschade
Bij schade kan Glashandel Schraven zorgen voor herstelwerkzaamheden. Onze vakmensen herstellen voor u alle beschadigingen of breuk aan uw eigendom. Indien nodig gaan wij over tot het aanbrengen van noodglas om daarna alles zo snel mogelijk in de oude situatie terug te brengen.

Plaatsen in de regio Tilburg