Selecteer uw regio

Meer informatie

Diensten
Glasproducten
Doos met sticker

Beschikbare glaszetters in regio Drechtsteden

Depa Glas BV

Depa Glas BV Adres:
Depa Glas BV
Einsteinstraat 16/H
3316 GG Dordrecht

Tel. 078 - 6215927
Fax. 078 - 6227701

Website. www.depaglas.nl
Email. info@depaglas.nl

Beschrijving:
Glashandel Depa bestaat reeds 17 jaar en is gevestigd in de Einsteinstraat 16H te Dordrecht. Voor het leveren en plaatsen van alle soorten glas en kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres.

Producten/Glassoorten
- Floatglas: Blank, gekleurd of verzilverd van 2 t/m 24 mm. dikte tevens poly of facet geslepen.
- Figuurglas: Een ruime keuze uit meer dan 80 soorten.
- Draadglas: Draadglas is er in 3 soorten, brute draad, engels draad en spiegeldraad.
- Gelaagd: Gelaagd glas bestaat uit 2 of meerdere lagen glas met folie en is in verschillende dikts en uitvoeringen leverbaar. Sommige uitvoeringen worden dan ook wel veiligheidsglas genoemd. Tevens leveren wij figuurglas in gelaagde uitvoering t.w. 1 laag figuurglas, 1 laag giethars en 1 laag blank glas.
- Brandwerend: Dit type glas kan zowel binnen als buiten geplaatst worden en is verkrijgbaar in diverse soorten van 30 – 60 minuten brandvertragend.
- Geluidwerend: Ideaal voor de gebieden waar de geluidsbelasting het hoogst is bijvoorbeeld horecagelegenheden.
- Glasplaten: Wij maken glasplaten in voor o.a. tafels, in diverse afmetingen en diktes, rondom poly of facet geslepen.
- Dubbelglas: Het isolerende glas bestaat onder andere uit:
- Standaard: Standaard isolatieglas met een luchtvulling.
- HR++: Isolatieglas met een argon gasvulling.

Glasschade
Heeft u glasschade? Geen probleem, indien nodig kunt u ons 24 uur per dag bereiken en wij zorgen voor een snelle reparatie.
Wij hebben contact met diverse verzekeringsmaatschappijen, waardoor directe afhandeling met uw verzekering mogelijk is.

Glas in Lood
Als een van de weinige bedrijven in onze regio zijn wij gespecialiseerd in het maken van glas in lood. Dit wordt op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt in velerlei motieven, in antieke of moderne uitstraling. Ook uw eigen ontwerp is mogelijk. Tevens kunt u bij ons terecht voor reparaties of opnieuw in lood zetten. En voor projecten en opdrachten die wij in het verleden hebben uitgevoerd.

Gezandstraald Glas - Glas met een gematteerde esthetiek
Glas met een matte en toch doorschijnende finish, gecreëerd door het onder hoge druk spuiten van zand tegen één zijde van het floatglas.

Gebogen glas
Voor het maken van gebogen glas moet eerst een mal gemaakt worden waar het glas opgelegd wordt, vervolgens wordt de oven verwarmd tot 600° a 700°, waarbij het glas in de mal zakt waarvan bovenstaande foto het resultaat is.

Brandschilderen
Brandschilderen is een eeuwenoude techniek om op glas tekenen.
in de Middeleeuwen werd het al gebruikt, met als belangrijkste toepassing het versieren van kerkramen. vaak wordt het gecombineerd met glas-in-lood. Met behulp van een borstel wordt een mengsel van azijn, gom en pigmenten op het glas aangebracht, waarna de pigmenten in een oven op hoge temperatuur in het glas worden gebrand. Als eerst wordt de contourlijn aangebracht en gebrand, daarna de schaduwen en als laatste de kleuren.

Gezandstraalde Spiegels
Wij leveren zeer originele spiegels. Met tekst en afbeelding naar wens, bijvoorbeeld bij geboorte, trouwerij of andere dierbare herinneringen. Zodra dat u in de spiegel kijkt dat u weer aan deze dierbare herinnering wordt herinnerd. Alle formaten zijn op aanvraag altijd leverbaar.

Graf Monumenten
Glas leent zich uitstekend om te dienen als materiaal voor grafmonumenten en gedenkmonumenten. Een grafsteen van glas staat voor eenvoud, transparantie, helderheid en rust. Door middel van zandstralen kunnen teksten of afbeeldingen op het glas aangebracht worden. Ook kan het glas voorzien worden van een laag clearshield waardoor het extra vuil en water afstotend is. Samen met de nabestaanden kan er een persoonlijk monument gemaakt worden.

Scheepsruiten
Voor zowel de pleziervaart als beroepsvaart, leveren en monteren wij diverse soorten en tinten glas. Voor de beroepsvaart kunnen wij het glas op zeer korte termijn leveren en ter plaatse monteren.

Plaatsen in de regio Drechtsteden