Selecteer uw regio

Meer informatie

Diensten
Glasproducten
Doos met sticker

Beschikbare glaszetters in regio 's-Hertogenbosch

Glasservice Noord

Glasservice Noord Adres:
Glasservice Noord
Spanjaardwaard 43
5236 XR 's-Hertogenbosch

Tel. 073 - 6417439
Fax. 073 - 6429808

Website. www.glashandelvanopdorp.nl
Email. info@glasservicenoord.nl

Beschrijving:
Glazen douchedeuren
Geef uw badkamer een persoonlijk tintje met douchedeuren van glas op maat, geheel in uw eigen stijl. Douche deuren van glas heeft van Glasatelier van Opdorp in ruime keuze op maat gemaakt voor elke glazendouche cabine. Er zijn vele mogelijkheden in maat of vorm leverbaar welke aan uw wensen zijn te maken. Zo is het mogelijk om te kiezen uit diverse glassoorten, van blank glas tot designglas met reliëf. Als u uw douche deur van glas naar uw wens wilt aanpassen en wilt weten of uw wens binnen uw budget valt, dan bieden wij u de mogelijkheid om direct contact met ons op te nemen.

Achterwanden glas
Achterwanden van glas geven uw keuken een bijzondere uitstraling. Ook zijn achterwanden van glas praktisch in gebruik. Glasatelier van Opdorp biedt een ruime keuze aan designs. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit glastegels of een glazen achterwand uit één stuk. Uw keuken achterwand van glas kan ook doorlopen tot achter uw kooktoestel. Hierbij dienen we de panelen in HeatShockProof* (HSP) glas uit te voeren wat goed bestand is tegen temperatuurschokken. De glazen achterwand wordt thermisch gehard en voorzien van een hittebestendige kleurcoating.

Glazen deuren
Een lux interieur met glazendeuren op maat. Er zijn verschillende types glazen deuren zoals glazen-aanslagdeuren of glazen-pendeldeuren. Een glazen aanslagdeur valt in de sponning en opent naar 1 kant en is afsluitbaar d.m.v. een loopslot met kruk. Een glazen pendel- of taatsdeur opent naar beide kanten en is voorzien van een deurgreep. Glasatelier van Opdorp adviseert u graag omtrent de mogelijkheden en maakt glazendeuren voor u op maat in een glassoort naar keuze. Het glas van uw glazen-deur kan zowel transparant als satijn zijn. Glasatelier van Opdorp biedt u ook de mogelijkheid om voor een kristalheldere glazen deur te kiezen. De scharnieren en afzonderlijke elementen van uw glazendeur kunnen afzonderlijk in een motief naar keuze gezandstraald worden.

Glazen Trappen
Een glazen trap in uw entree, woonkamer of elders, het is functioneel, ruimtelijk en past bij ieder interieur. Glasatelier van Opdorp is uw referentie voor op maat gemaakte trappen van glas. Al onze modellen hebben een elegante vormgeving maar blinken uit door hun eenvoud. Ze zijn sterk, krasbestendig en zeer onderhoudsvriendelijk. Trappen van glas zijn o.a. leverbaar als opensplit en spiraaltrap, beiden met vrijdragende glazen treden. De van Opdorp glazentrappen hebben een perfecte vorm en afwerking vanuit alle gezichtshoeken.

Glazen vloeren
Voor vloeren van glas heeft Glasatelier van Opdorp vele mogelijkheden van beloopbaar glas. Een vloer van glas heeft een adebenemend effect in uw woning of kantoorgebouw. Een vloer van glas geeft nog meer ruimtelijk effect en geeft uw woning of kantoor een unieke uitstraling. Glazen vloeren worden steeds vaker gebruikt door architecten, interieurexperts en stylisten. Een vloer van glas geeft vele variatie mogelijkheden voor uw inrichting. Glasatelier van Opdorp bied u een veelzijdigfeid aan variaties, comfort, veiligheid en garantie.

Gedenkmonument van glas
Ook voor het gedenken van dierbaren een familielid of bloedverwant, vriend, kennis of iemand uit je binnenste kring is een gedenkmonument van glas een dankbare herinnering met verschillende verwerkingsmogelijkheden. Het is fijn als die behoefte op een persoonlijke intieme wijze vertaald kan worden naar een tastbaar gedenkmonument met glas. Breuk kan historische waarde verloren laten gaan. Glasatelier Van Opdorp herstelt gedenkmonumenten van glas. Samen met u bespreken wij hoe wij uw idee of wens het beste kunnen vormgeven om het gedenkmonument van glas een intiem ankerpunt te laten zijn als blijvende herinnering. Daarbij speelt de emotionele waarde een belangrijke rol.

Glastoepassingen in huis
Ontdek de vele en oneindige mogelijkheden van glastoepassingen in huis. Glasatelier van Opdorp biedt u glastoepassingen in optima forma. Voor elk interieur in uw huis of kantoor geven glastoepassingen een extra dimensie aan uw leefcomfort. U kunt kiezen tussen glas douchedeuren, glas douchewanden, glas achterwanden voor keukens, werkbladen van glas, trappen van glas en glazenvloeren, glas en spiegelobjecten, glas in lood, gedenkmonumenten in glas en diverse mogelijkheden van glas brandschilderen.

Glas en spiegelobjecten
Van reclamezuil tot badkamermeubel. Glas en spiegelobjecten kent vele toepassingsmogelijkheden. Er zijn vele mogelijkheden om glas -en spiegelobjecten te creëren. Glas en spiegel objecten kunnen een visitekaartje zijn voor uw tuin, huiskamer of kantoorpand. Of het nu gaat om een glas of spiegelobject als tussendeur, binnendeur of douchedeur, van Opdorp adviseert u in een diversiteit aan design naar wens. Mooie glas of spiegel objecten in uw huiskamer, aan de buitenmuur, in uw tuin of als zuil zowel voor binnen als buiten. Glasatelier van Opdorp levert vele glas kwaliteiten zoals letselbeperkend, brand- tot inbraakwerend glas.

Brandschilderen
Brandschilderen is een eeuwenoude techniek om op glas te tekenen. In de Middeleeuwen werd het al gebruikt, met als belangrijkste toepassing het versieren van kerkramen. Vaak wordt het gecombineerd met glas-in-lood. Bij brandschilderen wordt met behulp van een borstel een mengsel van azijn, gom en pigmenten op het glas aangebracht. Glas is kwetsbaar. Glasbreuk kan historische waarde (brandschilderen) verloren laten gaan. Glasatelier Van Opdorp herstelt (gebrandschildert) glaswerk of kapotte glazen objecten. Daarna worden de pigmenten in een oven op hoge temperatuur in het glas gebrand. Als eerste wordt de contourlijn aangebracht en gebrand, daarna de schaduwen en als laatste de kleuren.

Glas in lood
De techniek van glas in lood is al zeer oud. Stukken gekleurd of gebrandschilderd glas worden naar het patroon van de gewenste voorstelling gesneden en gevat in H-vormige loodlijsten, die op de punten waar zij elkaar kruisen aan elkaar worden gesoldeerd.
Glas in lood werd destijds gemaakt omdat een raam uit één stuk niet te maken viel. Glas in lood leent zich uitstekend voor kunstzinnige uitvoeringen, met kleurrijke voorstellingen. Je treft glas in lood aan in (oude) kerken, waar het zicht van binnen op de ramen door het invallende licht het kunstzinnige karakter doet uitkomen. Glas is een kwetsbaar materiaal. Breuk kan historische waarde (met name glas in lood) verloren laten gaan. Glasatelier Van Opdorp herstelt (historisch) glaswerk, glas in lood of kapotte glazen objecten. Maar tegenwoordig wordt glas in lood ook steeds vaker in het (moderne) interieur toegepast.

Glasschade
Een kapotte ruit komt altijd ongelegen. Wij begrijpen dat u bij glasschade zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Onze mensen staan dag en nacht voor u klaar om uw glasschade deskundig en snel te herstellen. Desnoods met een noodvoorziening, waarna we de nieuwe ruit komen plaatsen als het ú uitkomt. Want afspraak is afspraak. Kiezen voor Glasatelier van Opdorp betekent dat u kiest voor zekerheid en betrouwbaarheid. Ons kleine team van professionele monteurs kan flexibel inspelen op calamiteiten. Of het nu gaat om glasschade van een kapot WC-raampje of glasschade van een compleet gevelbekledingssysteem. U kunt vertrouwen op onze persoonlijke service, kennis en ervaring.

Neem met vragen contact met ons op.

Plaatsen in de regio 's-Hertogenbosch