Selecteer uw regio

Meer informatie

Diensten
Glasproducten
Doos met sticker

Beschikbare glaszetters in regio 's-Hertogenbosch

Frans van Erp Glasservice BV

Frans van Erp Glasservice BV Adres:
Frans van Erp Glasservice BV
Hunnenpad 5
5349 BG Oss

Tel. 0412 - 634922
Fax. 0412 - 633712

Website. www.thuisinglas.nl

Beschrijving:
Thuisinglas is een landelijk opererende organisatie met tientallen deelnemende glasspecialisten, ook bij u in de buurt. Wij adviseren u vrijblijvend. Bovendien leveren en plaatsen wij, tegen concurrerende prijzen, alle soorten glas en spiegels in heel Nederland. Van wc-raampje tot etalageruit en van een glazen tafelblad tot glazen deur. U kunt het bijna niet bedenken of wij kunnen het maken, leveren en plaatsen.

Dubbelglas
Bij dubbel glas, ook wel isolatieglas genoemd, wordt het glas dubbel uitgevoerd. Dubbel glas laat veel minder warmte door naar buiten en dat is om meerdere redenen voordelig. Wij bieden u diverse soorten dubbel glas.

Spiegels
De mooiste spiegels / (spiegel)glas worden geleverd door de aangesloten specialisten van Thuisinglas. Tegen voordelige prijzen maken, leveren en zetten wij spiegels.

Glazen deuren
Een mooie glazen deur is het visitekaartje van ieder vertrek. Thuisinglas biedt een ruim assortiment glazen deuren. Of het nu gaat om een tussendeur, binnendeur of douchedeur. De deuren zijn blank of gefigureerd verkrijgbaar, maar kunnen naar uw wens ook uitgevoerd worden in diverse dessins.

Douchedeuren en -cabines
Op zoek naar een douchedeur – of cabine? Kies dan voor een ruimtelijk effect met glas. Tegenwoordig wordt glas steeds vaker in onder andere badkamers gebruikt, het is stevig en heeft een unieke uitstraling.

Achterwanden
Gebruiksvriendelijke, unieke en solide achterwanden vindt u bij Thuisinglas. De toepassingsmogelijkheden met glas zijn enorm, en ook de voordelen van dit materiaal zijn divers. Zo worden glazen achterwanden steeds vaker in keukens, badkamers en toiletten gebruikt.

Glas in lood
Glas in lood geeft uw huis extra sfeervolle details. Tegenwoordig wordt het ook veel toegepast in de nieuwbouw, om de huizen een eigen uitstraling te geven. Thuisinglas is uw geschikte partner als het gaat om maken, leveren, zetten, en deskundig restaureren van glas in lood.

Veiligheidsglas
Thuisinglas is uw leverancier voor diverse soorten glas, die uw veiligheid waarborgen. Van letselbeperkend, brandwerend tot inbraakwerend glas. Bekijk meer info of vraag een offerte aan.

Enkel glas
Hoewel glas normaal gesproken vooral praktische eigenschappen heeft kan enkel glas een prachtige uitstraling geven in de vorm van bijvoorbeeld een deur in de entree. Of gebruik enkel glas op een andere manier om uw woning te verfraaien..

Figuurglas
Thuisinglas levert u diverse soorten motieven figuurglas, maar ook het veilige draadglas. Bekijk diverse soorten voorbeelden of vraag een offerte aan.

Gekleurd glas
Verrassende effecten creëer je met gekleurd glas. U zult verbaasd staan over de toepassingsmogelijkheden. Wij van Thuisinglas houden van een uitdaging en staan open voor nieuwe ideeën. Zo gebruikten wij al met succes gekleurd glas in badkamers, keukens, woonkamers, slaapkamers en praktijkruimtes.

Kunststof
U bent op zoek naar de uitstraling van glas, maar de sterkte van kunststof? Bij Thuisinglas vindt u diverse soorten plexiglas, de officiële benaming is acrylaat. Dit materiaal is veel sterker dan glas, maar oogt hetzelfde. Bovendien is het in veel kleuren en motieven leverbaar.

Tafelbladen
Bent u op zoek naar een glazen tafelblad om uw woon- of werkkamer een strakke, unieke uitstraling te geven? Thuisinglas is u graag van dienst. Glas wordt steeds meer gebruikt om prachtige tafelbladen vorm te geven en is verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en diktes.

Overig
Naast de standaardproducten die wij leveren, bieden wij ook nog overige unieke producten van glas aan.Hier vindt u informatie over: glazen trappen, balustrades, scheidingswanden en -panelen, grafstenen, puien en beloopbaar glas.

Populair
- Douchecabine
- Dubbelglas
- Glas in lood
- Spiegelglas
- Glasschade
- Glaszetter

Plaatsen in de regio 's-Hertogenbosch