Selecteer uw regio

Meer informatie

Diensten
Glasproducten
Doos met sticker

Beschikbare glaszetters in regio Nijmegen

Glashandel en Glasslijperij Van Haagen

Glashandel en Glasslijperij Van Haagen Adres:
Glashandel en Glasslijperij Van Haagen
Van Haagenstraat 2
6658 ZK Beneden Leeuwen

Tel. 0487 - 591532
Fax. 0487 - 594172

Website. www.vanhaagen.nl
Email. glashandel@vanhaagen.nl

Beschrijving:
Wij zijn sinds 1969 actief als veelzijdig glasleverancier voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Door jarenlange ervaring, persoonlijke service, betrouwbaarheid en vakkundige montage bent u bij ons aan het juiste adres voor onder andere:
* Isolatieglas en Hr++glas
* Diverse soorten spiegels
* Hardglazen puien
* Glazen douchedeuren en cabines
* UV-verlijmde meubels
* Veiligheidsbeglazing
* Brandwerende beglazing
* Geluidwerende beglazing
* Poli en facet slijpwerk uit eigen slijperij

Heeft u vragen, dan zijn wij graag bereid die voor u te beantwoorden.

Spiegels
Spiegelwanden in sport en danszalen, spiegels in toilet groepen, decoratiespiegels, geslepen spiegels, facetspiegels, confrontatiespiegels of gewoon een spiegeltje in een lijstje, voor elke soort, maat of kleur hebben wij de passende oplossing. Kom voor een goed advies of prijsopgave eens bij ons langs in onze showroom, of ga even naar Contact.

Isolatieglas
Glashandel A. van Haagen levert en plaatst alleen Komo-gekeurd isolatie- en Hr++glas,
u heeft hierop 10 jaar garantie op stof en condensproblemen tussen de glasbladen t.g.v fabricagefouten.

Uiteraard leveren wij ook alle speciale soorten isolatieglas. Combinaties ten behoeve van veiligheid, brandvertraging, geluidswering, zonreflectering, en zelfreiniging zijn mogelijk.
Ook gekleurd en gefigureerd glas-combinaties worden nog verwerkt. Wij plaatsen zowel in nieuwbouw als in bestaande situaties en geven u graag vrijblijvend een goed advies en een scherpe prijs.

Slijperij
Al sinds 1969 verzorgen wij al het slijpwerk voor onze klanten in onze eigen slijperij, zowel polislijpen, facetslijpen, modelslijpen, als boringen en sparingen worden op een ervaren en vakkundige wijze door ons gedaan, uiteraard tegen een scherpe prijs.

Hardglazen deuren
Glashandel A. van Haagen biedt u een ruime keuze in glassoorten en hoogwaardig (design) beslag voor uw hardglazen wanden, deuren, douchedeuren en cabines. Door onze jarenlange ervaring, vakkundige montage, scherpe tarieven en snelle levertijden bent u bij ons aan het juiste adres voor elke glazen wand of deur.
Wij leveren beslag van KL-megla, Stremler, Dorma en Matrix shower line.

Reparaties
Glashandel A. van Haagen heeft een eigen reparatiedienst die voor u alle reparaties kan verzorgen. Indien noodzakelijk proberen wij uw reparaties zoveel mogelijk nog dezelfde dag uit te voeren. Buiten de openingstijden kunt u altijd de telefoonbeantwoorder inspreken, wij zullen u reparatie dan de eerst volgende werkdag voor u uitvoeren.

Plaatsen in de regio Nijmegen