Selecteer uw regio

Meer informatie

Diensten
Glasproducten
Doos met sticker

Beschikbare glaszetters in regio Rotterdam

Ooster Glashandel BV

Ooster Glashandel BV Adres:
Ooster Glashandel BV
Veldkersweg 35
3053 JR Rotterdam

Tel. 010 - 4185188

Website. http://www.oosterglas.nl
Email. verkoop@oosterglas.nl

Beschrijving:
Diensten Ooster Glashandel
* 24/7 glasherstel
Glasschade komt altijd ongelegen en u wilt natuurlijk het liefst dat de schade zo snel mogelijk hersteld wordt. Zeker als het 's nachts is, wilt u natuurlijk de zekerheid dat de glasschade niet voor verdere problemen zal zorgen als diefstal van uw dierbare spullen. Ooster Glashandel biedt al 70 jaar deze service, het klokje rond, 7 dagen per week, alle dagen van het jaar om uw schade al dan niet provisorisch te verhelpen tot defnitief herstel kan plaatsvinden. Als de schade provisorisch hersteld wordt, nemen wij de maten om snel de nieuwe ruit te leveren. Door onze grote voorraad kan definitieve reparatie spoedig plaatsvinden. Ooster Glashandel, uw partner voor glasschades en glasherstel, of het nu particulieren of bedrijven betreft!

* Glasbewerking
Glasbewerking is een specialisme, en wel eentje die Ooster Glashandel tot in de puntjes beheerst! Wij zijn al ruim 70 jaar actief met alle toepassingen van glas voor particulier- en bedrijfsmatig gebruik en hebben alles al gezien of uitgevoerd. Gelukkig komen klanten af en toe met bijzondere vragen of verzoeken die ons scherp houden op al het mooie werk wat je met glas kunt doen. De toepassingen van glas zijn oneindig en door de gespecialiseerde glasbewerking is glas toepasbaar voor gebruik in woonkamers, keukens, badkamers maar ook als gebruiksobject of naambordje.

Wat denkt u van een mooi geslepen glasplaat op het aanrechtblad? Of een gestraalde glasplaat als douchewand? Of een trapsgewijs verlijmde stapel glasplaten als tafel voor in de eetkamer of als salontafel? En heeft u wel eens een glazen stoel gezien? Slijpen, stralen, snijden, lijmen. Wij doen alles met glas en u kunt er zeker van zijn dat wij het goed doen opdat u lang plezier heeft van de gemaakte producten.

* Glasschade
Glasschade komt altijd op het moment dat het niet uitkomt en niet zelden heeft het ook nog andere schade tot gevolg. De meest frequente oorzaken van glasschade zijn:
- Vandalisme
- Inbraak
- Stormschade
- Ongelukken

Zeker in een grote stad komen deze oorzaken vaak voor en de gevolgen van deze gebeurtenissen zijn toch al groot. Ooster Glashandel kan uw zorgen in ieder geval wegnemen door onze expertise op het gebied van glas en al haar toepassingen. Bij een inbraak, stormschade of vandalisme kunnen wij snel een tijdelijke of permanente oplossing bieden met onze 24/7 glasherstel dienst. Hiermee kunnen wij in een zeer korte tijd na de melding de schade provisorisch (blinderen of dichtplakken met een noodruit) of wellicht zelfs permanent herstellen. Dat zorgt ervoor dat u zich op de rest kunt concentreren, of gewoon weer rustig naar bed kunt gaan. Of het nu particulier of zakelijk is, wij zijn van alle markten thuis en we zijn al tientallen jaren voor veel klanten een belangrijk aanspreekpunt bij glasschade, dag en nacht. Een gerust gevoel als u weet dat grote woningbouwcorporaties en bedrijven op ons vertrouwen voor de veiligheid en ondersteuning!

Glassoorten Ooster Glashandel
* Dubbelglas
* Isolatieglas
* HR++ glas
* Veiligheidsglas
* Figuurglas
* Draadglas
* Vlakglas
* Glas in Lood
* Hardglas
* Inbraakvertragend glas
* Gelaagd glas

Glasproducten Ooster Glashandel
* Glazen keukenwanden
* Spiegels
* Ventilatieroosters
* Douchewanden
* Glazen deuren

Kijk voor alle informatie op onze website en neem met vragen contact met ons op.

Plaatsen in de regio Rotterdam