Selecteer uw regio

Meer informatie

Diensten
Glasproducten
Doos met sticker

Beschikbare glaszetters in regio Haarlem

Het Glashuys

Het Glashuys Adres:
Het Glashuys
Jadelaan 32
2132 XW Hoofddorp

Tel. 023 - 5572841
Fax. 023 - 5572847

Website. www.hetglashuys.nl
Email. info@hetglashuys.nl

Beschrijving:
Het Glashuys is ontstaan door 25 jaar werken met glas wat resulteerde in een hele reeks hedendaagse oplossingen voor interieurtoepassing. De groeiende vraag naar transparantie in interieur en de specifieke wensen van zowel de zakelijke als particuliere markt is een feit.

Dankzij het in huis hebben van zeer moderne technieken voor het bewerken en verwerken van glas en de vakkennis die daarbij van bijzonder belang is, kunnen wij zeer specifiek aan uw glaswensen voldoen. In de slijperij bewerkt Het Glashuys glas (slijpen, boren, UV-verlijmen, matteren etc.) waardoor de ontwikkeling van het eindproduct zoals glazen deuren, meubelen, spiegelwanden, schuifwanden en keukenachterwanden snelle levering mogelijk maken.

Doordat Het Glashuys onafhankelijk is in de keuze van leveranciers op het gebied van hardglasbeslag kan er een breed scala van RVS en glanzend verchroomde producten van markleiders geleverd worden. Het team gespecialiseerde buitenmedewerkers zorgen voor professionele montage van het geheel zodat de kwaliteitsketen sluitend is.

In de showroom worden de meest mogelijke gebruikstoepassingen van glas gepresenteerd, krijg je advies en kun je zien hoe je stijlvol anders jouw woon- of werkomgeving kunt verfraaien.

Interieur
Wij realiseren voor u:
- Glazen deuren
- Scheidingswanden
- Schuifdeuren
- Keuken
- Douche
- Beloopbaar
- Spiegels
Kijk voor meer informatie hierover op de website.

Figuurglas
Hieronder ziet u een selectie van een aantal soorten figuurglas die wij kunnen leveren, indien uw keuze hier niet bij is, kunt u ons benaderen voor een nog veel uitgebreidere keuzemogelijkheid.
1. Vensterglas
2. Isolatieglas (warmte- en geluidsisolatie)
3. Gelaagd glas (veiligheid)
4. Gehard glas (veiligheid- en constructie)
5. Draadglas
6. Brandvertragend glas
7. Verwarmd geïsoleerd glas
8. Verzilverd glas (spiegels)
9. Figuurglas en glas in lood (decoratie)
10. Glazen meubelen
11. Kunststof (acrylaat en polycarbonaat)

Meubilair
De meubelontwerpers maken de laatste jaren steeds meer gebruik van de mogelijkheden die glas biedt om interieurs te verfraaien. Zo wordt er steeds vaker gekozen voor een glazentafelblad, vooral de combinatie met roest-vrij-staal is erg geliefd. Tafelbladen kunnen worden geproduceerd in allerlei vormen en verschillende diktes. Wij kunnen al uw ideeën realiseren, zoals ondermeer een salontafel, eettafel, sidetable, bijzettafel, computermeubel, tv meubel of vitrinekast.

Plaatsen in de regio Haarlem