Selecteer uw regio

Meer informatie

Diensten
Glasproducten
Doos met sticker

Beschikbare glaszetters in regio Twente

F J ten Berge BV

F J ten Berge BV Adres:
F J ten Berge BV
Wattstraat 5
7460 AB Rijssen

Tel. 0548 - 512525

Website. www.fjtenbergebv.nl
Email. info@tenbergerijssen.nl

Beschrijving:
Wij zijn een allround schildersbedrijf gevestigd in Rijssen, de Poort van Twente. Met een personeelsbezetting van ruim 40 medewerkers zijn wij actief in grote delen van ons land. Sinds 1909, al meer dan een eeuw, hebben wij ervaring opgedaan met schilderwerken, wandafwerking en diversen soorten glas.

Het uitgangspunt van ons bedrijf is kwalitatief hoogstaand werk leveren voor een concurrerende prijs. Mede door onze goede prijs-kwaliteitverhouding, zijn wij in staat om een vaste relatie met onze klanten op te bouwen en die klantenkring ook steeds verder uit te breiden.

Diensten omtrent de beglazing:
- Glasservice
Een ongelukje zit in een klein hoekje. Ook vandalisme is aan de orde van de dag. Door ons te bellen wordt elke ruitbreuk zo spoedig mogelijk gerepareerd. Vele soorten glas zijn bij ons op voorraad aanwezig. Isolatieglas kan bij spoed na enkele dagen geleverd worden. Bij levertijden op glas brengen wij tijdelijk een noodvoorziening aan zodat uw pand in ieder geval weer (glas)dicht is.

- Isolatieglas
Isolatieglas is er in vele soorten, van 'standaard' tot het meest isolerende HR++ glas. Een hogere isolatiewaarde bespaart meer energie, geeft een behaaglijker woonklimaat en verkleint de kans op beslagen ruiten aan de binnenzijde. Combinaties met geluidswerend, zonwerend, gefigureerd en veiligheidsglas zijn allemaal mogelijk. Het door ons geleverde isolatieglas wordt geleverd onder KOMO-keur en geplaatst volgens de huidige NEN- en NPR-normen. U krijgt 10 jaar garantie op het volledig dicht zijn (geen condens of stof in de spouw) van het isolatieglas.

- Inbraakwerend glas
In toenemende mate wordt zowel door particulieren als bedrijven en instellingen inbraakwerend glas geplaatst, bijvoorbeeld in toegangsdeuren, portalen, beveiligde bedrijfsruimten en balkondeuren. Veelal een goede aanvulling op andere veiligheidsmaatregelen. Vraagt u ons gerust om vrijblijvende informatie.

- Licht- en zonwerend glas
Er zijn diverse methoden om de licht- en zonweringfunctie te integreren in de gevelbeglazing. Bijvoorbeeld door het toepassen van isolatieglas met lamellen in de spouw. Een andere manier is het gebruik van gekleurde ruiten of sterk zonwerende coatings op de beglazing. Alle methoden hebben zo hun voor- en nadelen. Wij geven u graag een op uw wensen en situatie afgestemd advies.

- Decoratieve toepassingen van glas
Ook wordt glas tegenwoordig in de interieurs van woningen, bedrijven en instellingen op een decoratieve manier gebruikt. Wij kunnen u hiervan diverse smaakvolle voorbeelden laten zien. Vraag ons ernaar, als dit uw interesse heeft.

Plaatsen in de regio Twente