Selecteer uw regio

Meer informatie

Diensten
Glasproducten
Doos met sticker

Beschikbare glaszetters in regio Arnhem

Glasservice Brouwer

Glasservice Brouwer Adres:
Glasservice Brouwer
De Overmaatt 8
6831 AH Arnhem

Tel. 026 - 3272200
Fax. 026 - 3270771

Website. www.glasservicebrouwer.nl
Email. mail@glasservicebrouwer.nl

Beschrijving:
GLASVERKOOP; enkel en dubbelglas, spiegels, schappen, glazen deuren, autospiegeltjes, glasreiniger, koelkastplaatjes, glas benodigdheden e.d. verkopen wij in onze showroom. Zie ook de pagina glasverkoop

DUBBELGLAS; Iedere dubbele ruit, ook HR++ dubbelglas, dient aan de onderzijde voorzien te zijn van een ventilatielat, om eventueel water of condens af te kunnen voeren. Bij achterstallig onderhoud kunnen de kit voegen losraken waardoor regenwater in de sponning kan komen. Dit regenwater wordt via de ventilatie openingen in de onderlat afgevoerd.

GLAZEN DEUREN; Een binnen- of buitendeur, met of zonder kozijn. Een scheidingpaneel, douchedeur of compleet glazen cabine.
Glazen schuifdeuren in een standaard uitvoering, maar ook exclusieve design schuifpuien; wij maken het op maat.

VOLGLAZEN MEUBELS; eetkamertafels, salontafels, bijzettafels, site-tables, vitrines

GLASSERVICE; alle artikelen, beglazingen en deuren die u bij ons koopt, kunnen door ons vakkundig geplaatst of gemonteerd worden.

SHOWROOM; Loopt u gerust een keer binnen, in onze showroom verkopen wij niet alleen glas, maar u vindt er ook een uitgebreide collectie meubels, deuren, decoratie en cadeau artikelen, bloembakken, accessoires en dergelijke.

WERKPLAATS; Een kijkje in onze werkplaats die geheel ingericht is voor het verwerken van glasplaten.
In verband met veiligheid en de Arbowet mag u hier helaas niet komen.

GRAFMONUMENTEN; worden gemaakt van glasplaten welke in de grond geplaatst worden. Het glas kan voorzien worden van gezandstraalde afbeeldingen of teksten. Waarbij ook gebruik kan worden gemaakt van RVS klemmen of steunen. Een andere mogelijkheid is om de glasplaten tegen een grafsteen te monteren.

GLASSERVICE; Of het nu gaat om een klein ruitje in de stopverf of om een grote etalageruit, op de beganegrond of op de 10e etage, Glasservice Brouwer heeft de kennis, het materieel en de mensen om alle beglazing vakkundig te plaatsen.

Plaatsen in de regio Arnhem