Selecteer uw regio

Meer informatie

Diensten
Glasproducten
Doos met sticker

Radiatoren

Nieuw en bijzonder vooruitstrevend op het gebied van glas en verwarming is de glazen radiator. Dit verwarmingselement is volledig van glas gemaakt. Uniek is dat de radiator niet door middel van water, maar elektriciteit wordt verwarmd.

In het glas van de glazen radiator is een speciale elektriciteit geleidende folie aangebracht. De radiator wordt aan het elektriciteitsnet aangesloten en kan net als een gewone radiator worden gebruikt. Het glas kan namelijk tot een temperatuur van 65 °C worden verwarmd. Hiermee is een glazen radiator niet kouder of warmer dan een traditionele radiator.

Grote voordelen van de glazen radiator zijn onder andere de ontwerpvrijheid. Een glazen radiator kan, net als gewoon glas, in bijzonder veel vormen en uitvoeringen geleverd worden. Glazen radiatoren zijn namelijk gemaakt van gehard glas en beschikken over dezelfde eigenschappen. Ze kunnen dus ook gekleurd en gefigureerd worden, van platte plaat tot glooiend voorwerp.

Glazen radiatoren kunnen dus perfect op de stijl van het interieur worden aangepast. Of ze nu op een opvallende plek geïnstalleerd worden, of in de badkamer de ruimte verwarmen, overal zijn ze een bijzondere verfraaiing.

Een ander voordeel van glazen radiatoren is de manier van verwarmen. Zoals gezegd werkt dit door middel van elektriciteit. Omdat elektriciteit voor weinig luchtbeweging zorgt, zal er minder stof door de ruimte bewegen. Stoffige, ruimte opslokkende radiatoren en putten zijn daarmee verleden tijd. De verminderde luchtcirculatie zorgt er ook voor dat de ruimte sneller verwarmt en u minder snel last krijgt van klachten als een stijve nek.

Van strakke, futuristische ontwerpen tot stijlvolle, kleurrijke klassiekers: met een radiator van glas kan men alle kanten op.