Selecteer uw regio

Meer informatie

Diensten
Glasproducten
Doos met sticker

Beschikbare glaszetters in regio Leiden

Atelier de l'Art

Atelier de l Adres:
Atelier de l'Art
Dorpsstraat 78-80
2343 BB Oestgeest

Tel. 071 - 5190248
Fax. 071 - 5190253

Website. www.de-lart.nl

Beschrijving:
Atelier de l'art biedt een uitgebreid aanbod van zeer gevarieerde glaskunstwerken. Met ruim 45 jaar ervaring maakt Edward Dullaart (eigenaar) volledig met de hand de meest prachtige glas in lood en gebrandschilderd glas. Daarnaast fusen, graveren en verlijmen wij glazen voorwerpen en zijn we leverancier van alle glassoorten. Op het gebied van glas in lood kunnen wij praktisch alles, niets is onmogelijk!

Kom gerust een keer langs om de gehele collectie te bekijken en alle opties op te vragen, uiteraard onder het genot van een kopje koffie.


Werkzaamheden
- Gebrandschilderd glas
Brandschilderen is eenvoudig gezegd; het aanbrengen van een schildering op een glas dat daarna, met behulp van een oven, wordt ingebrand.

- Glas in lood
De techniek van glas in lood is al zeer oud. Stukken gekleurd glas worden naar het patroon van de gewenste voorstelling gesneden en gevat in H-vormige loodlijsten, die op de punten waar zij elkaar kruisen aan elkaar worden gesoldeerd.

- Uw eigen ontwerp
Indien u zelf een ontwerp of idee in uw hoofd heeft en benieuwd bent naar de mogelijkheden kunt u ook bij ons terecht. Bel of kom langs om de mogelijkheden en kosten door te nemen en wie weet bent u zeer snel de trotse eigenaar van een custom made glas is lood werk.

Plaatsen in de regio Leiden