Selecteer uw regio

Meer informatie

Diensten
Glasproducten
Doos met sticker

Beschikbare glaszetters in plaats Spanbroek

Glasbedrijf Ossebaar

Glasbedrijf Ossebaar Adres:
Glasbedrijf Ossebaar
Weststraat 87
1781 BX Den Helder

Tel. 0223 - 621229
Fax. 0223 - 680579

Website. http://www.ossebaar.nl
Email. info@ossebaar.nl

Beschrijving:
Isolerende beglazing:
In een tijd waar nieuwe producten op het gebied van isolerende beglazing elkaar verdringen, is het belangrijk te weten wat uw wensen zijn. Niet alleen daarom komen wij vrijblijvend bij u langs. Samen met u bespreken wij de huidige situatie en doen u een voorstel voor isolatieglas, of dit nu standaard-, of hoogrendements glas is, inbraakvertragend of geluid-isolerend. Ook kijken wij direkt naar de staat van de kozijnen en het sluiten van ramen en deuren, want kieren zijn vervelend, maar ventileren noodzakelijk, om die reden zijn ventilatieroosters een van onze best lopende producten.

Glas-in-lood:
Trots om te zeggen dat wij in ons eigen atelier uw paneel kunnen ontwerpen, restaureren, of bij u thuis repareren. Ook hier is onze aanpak gericht op kwaliteit die in samenspraak met u betaalbaar is. Bij het ontwerp nodigen wij u uit om uw wensen te bespreken. Met behulp van voorbeelden en diverse glassoorten zal de prijs worden bepaald. Tijdens het proces bent u welkom om de voortgang te zien en eventueel bij te sturen naar het mooiste resultaat. Bij restauratie verzorgen wij, indien mogelijk de schade afwikkeling met uw glasverzekering. Ook als raam decoratie is glas-in-lood, net als diverse gefigureerde glassoorten, een prima oplossing tegen inkijk of gewoon mooi.

Voorzetramen:
Een toepassing die isoleert op alle plekken waar isolatieglas niet kan. Kijk op de website voor enkele foto's.

Spiegels, alle vormen en maten:
Vergroot en verlicht een ruimte met spiegels. Maak gebruik van het fantastisch effect in een kleine ruimte, maak in de badkamer gebruik van een verwarmde spiegel, of geef je eigen draai aan de spiegel en laat ons je wens gestalte geven.

24 uur service:
24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar staan wij voor u klaar om alle benodigde maatregelen te nemen bij calamiteiten zoals:
- Herstel schade aan alle soorten beglazing.
- Herstel schade aan houten,- kunstoffen,- en aluminium gevelelementen.
- Het treffen van noodvoorzieningen.
- Creëren van veilige situaties omtrent glasschades

Plaatsen in de regio Alkmaar