Selecteer uw regio

Meer informatie

Diensten
Glasproducten
Doos met sticker

Beschikbare glaszetters in plaats Westzaan

Glasindustrie De Kleer & Cox

Glasindustrie De Kleer & Cox Adres:
Glasindustrie De Kleer & Cox
Rosbayerweg 174
1521 PT Wormerveer

Tel. 075 - 6409013
Fax. 075 - 6225672

Website. www.dekleerencox-glas.nl

Beschrijving:
Wij zijn een bedrijf dat echt bijna alles van “GLAS” kan maken, glazen tafelbladen, glazen kastdeuren en deurtjes ook met hang en sluitwerk, glazen legplanken, glazen vitrine’s maar ook vitrine deuren met schuifdeurbeslag.

Onze producten en diensten:
- Schuiframen
Ook maken wij hardglazen vitrines met schuiframen, deze kunnen van vol glas met U.V. lijm door ons in elkaar gezet worden. Wij kunnen ook complete glazen wanden met een schuifdeur en of schuifdeuren leveren en plaatsen, is bij ons in de showroom te bewonderen.

- Vitrine glasplaten
Wij maken glazen legplanken voor vitrine’s , kasten, toonbanken, tafels, op dressoirs, maar ook glazen draai en schuifdeuren, eigenlijk alles is mogelijk als het maar glas is.

- Spiegels
Spiegels in alle mogelijke maten en vormen zijn voor ons al jaren geen uitdaging meer. Wij maken spiegels en spiegel wanden in diverse kleuren en diktes op maat gesneden in elke gewenste maat en vorm eventueel de kanten “ Poli “ geslepen of “ Facet “ geslepen maar ook gaten boren bijvoorbeeld voor schroeven of stopcontact. Wij kunnen ze ook plaatsen bijvoorbeeld tegen keuken achterwand, op de muur tegen de kast deur, in de badkamer eventueel met spiegelverwarming, eigenlijk wel overal.

- Spiegelwanden
Wij maken en plaatsen spiegelwanden in diverse kleuren voor bijvoorbeeld sportscholen, dansscholen, foto studio’s, standbouw, maar ook tegen de wand in de huiskamer, in de slaapkamer, in de hal of in de badkamer.

Kijk voor meer informatie op de website.

Plaatsen in de regio Zaanstreek-Waterland